додому Новини Кримінал На Черкащині двоє нетверезих водіїв намагалися підкупити поліцейських

На Черкащині двоє нетверезих водіїв намагалися підкупити поліцейських

0

На Черкащині двоє водіїв, перебуваючи під впливом алкоголю, намагались запропонувати хабар поліцейським, щоб уникнути відповідальності за свої порушення. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

Під час патрулювання міста Корсунь-Шевченківське, група реагування патрульної поліції виявила порушення правил дорожнього руху від водія автомобіля BMW. Під час перевірки виявлено, що водій, 36-річний чоловік, перебуває в стані алкогольного сп’яніння та вже був позбавлений права керування через аналогічне порушення. Результат алкотесту – 2,63 проміле, що втричі перевищує норму.

На зображенні може бути: текст

Аналогічна ситуація виникла в Звенигородці, де 39-річний водій “ВАЗ” намагався уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані під час комендантської години.

За такі дії обом водіям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до чотирьох років. Наразі розслідуються кримінальні провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України. Також водії отримали адміністративні протоколи за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version