додому Новини Черкащина На Черкащині вшановували пам’ять захисника, який повернувся додому «на щиті»

На Черкащині вшановували пам’ять захисника, який повернувся додому «на щиті»

0

6 листопада громада Монастирищенська громада зібралася, щоб вшанувати пам’ять Сергія Миколайовича Мельника, який віддав своє життя в боротьбі на російсько-українській війні. Про це повідомляє Монастирищенська міська рада.

Сергій народився 25 листопада 1975 року в селі Шарнопіль, в родині сільських трудівників Миколи Степановича та Галини Федорівни Мельників. У нього було багато рідних – мама, тато і дві сестри, Надія та Тетяна.

Сергій навчався в Шарнопільській школі і був відомий як життєрадісний і дружелюбний хлопець. Після закінчення школи його призвали на військову службу в Збройних силах України. Після повернення з армії він працював у колгоспі. У 1999 році Сергій одружився з Галиною і вони разом виховали сина Олександра.

У квітні цього року Сергія мобілізували до Збройних сил України, і він вирушив на військове навчання до Словаччини. Повернувшись з навчання, він приєднався до 118-ї окремої механізованої бригади та був відправлений на фронт.

11 жовтня, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Роботине в Запорізькій області, Сергій Мельник віддає своє життя в боротьбі за Україну. Йому було всього 47 років.

Віддати останню шану Герою та провести його в останню путь прийшли рідні, друзі, представники влади, побратими, військовослужбовці та мешканці громади. Поховали сміливого воїна з військовими почестями на сільському кладовищі в рідному Шарнополі.

Читайте також:

На Черкащині назавжди попрощалися із захисником України

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version