НовиниЧеркащинаНа Черкащині виготовляють електрощитове обладнання під різні запити клієнтів...

На Черкащині виготовляють електрощитове обладнання під різні запити клієнтів (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Компанія «Teks general» енергохолдингу «Стейбл енерджі» виготовляє електрощитове обладнання під різні запити клієнтів. Реалізовує проекти від виробництва й до впровадження. Журналісти vikka.ua побачили на власні очі як виготовляється обладнання.

«Ми виконуємо всю розподільчу мережу: від шаф розподілу, до шаф комплектних трансформаторний підстанцій. Ми будуємо автоматичні системи, системи релейного захисту. Ми повністю виконуємо автоматику, налагодження, передачу даних», – розповів виконавчий директор «Текс дженерал» Євген Заврін.

Виробляють електрообладнання до 110 кіловольт. Замовником може стати будь-який споживач. Працівники орієнтуються на потреби, знаходять найкраще рішення для кожного. Розповідають: виготовляють металеву шафу обладнання, а те, що знаходиться всередині – індивідуальне замовлення споживача.

«Ми і будуємо, і встановлюємо обладнання, забираємо обладнання звідси, відвозимо на об’єкт, де воно повинно будуватися, встановлюємо, приєднуємо до мережі, випробуємо, здаємо на експлуатацію і подаємо напругу», – додає Євген Заврін.

Процес виробництва розпочинається на дільниці зварювання. Далі – етап фарбування. Деталі миють, висушують, покривають спеціальним матеріалом і запікають.

«Завдяки порошковому фарбуванню збільшується термін експлуатації всіх деталей. Металеві конструкції більш захищені від впливу сонячних впливів, вологи, корозії», – пояснює директор по виробництву «Текс дженерал» Владислав Барабанов.

Завершується процес етапом збору.

«Заготовка комплектної трасформаторної підстанції виходить в складальний цех. Хлопці починають процес збірки, і в кінечному результаті ми маємо готовий продукт для реалізації для наших замовників», – розповідає Владислав Барабанов.

Створювати підприємство почали ще до війни. Та попри ситуацію в країні з 24 лютого минулого року роботу не зупинили.

«Це надзвичайно важливий напрямок нашої діяльності, тому що – це саме та частина енергетичної структури, яку руйнує ворог, яка зазнала дуже великих руйнувань. Ми максимально вклали сил та часу, щоб побудувать це підприємство та виробництво, щоб відбудовувати все зруйноване», – додає Євген Заврін.

Підприємство створило більше 30 робочих місць. Але на цьому зупинятися не збираються. Вже будують плани на майбутнє.

Євген Заврін каже: «Наступний етап нашого розвитку – ми будемо будувати в себе трансформатори. Ми розробили проект – ми будемо будувати завод. Цього обладнання буде ще більше, воно буде ставати наше, українське. Будемо робити додану вартість на місцях, ми змінимо ті ланки поставки, які були з білорусі, з російської федерації. Все це буде робитися тут, в Черкасах, на просторах нашої Батьківщини. Слава Україні!».

 

Читайте також:

У Черкасах відбулася зустріч міської влади та учнівської молоді. Під час заходу відзначили талановитих школярів та їхніх педагогів: вручили премії, започатковані за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x