додому Новини Черкаси На черкаському паркеті змагалися понад 700 танцюристів (ВІДЕО) 

На черкаському паркеті змагалися понад 700 танцюристів (ВІДЕО) 

0

У Черкасах відбулися Відкриті всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю – Perl’s Cup. Участь брали як початківці, так і досвідчені спортсмени. Інформує власкор ВІККА

Євгенія Добрянська

ОЛЕКСАНДРА ДОБРЯНСЬКА, ОРГАНІЗАТОРКА:

Сьогодні зібралися дуже красиві колективи, дуже яскраві колективи з різних куточків України. Кожен учасник є особистістю, яскравою, талановитою.

Саша вчиться танцювати вже два роки. Приїхала з Богуслава. Для неї це другий в житті конкурс, і вже вдруге дівчинка виборює перше місце. Зізнається, сцени не боїться. Любить овації та реакцію глядачів.

САША, УЧАСНИЦЯ 

Танцювала Ча ча ча, вальс, самба і джайв.

Загалом до Черкас приїхали понад 700 танцюристів із кількох областей. У  програмі: повільний вальс, ча ча ча, джайв, квік степ, танго, самба та румба. Поборотися за призові місця приїхали 23 танцювальні колективи.

YouTube video player

ОЛЕКСАНДРА ДОБРЯНСЬКА, ОРГАНІЗАТОРКА

Ми вважаємо разом із нашою командою, що не дивлячись ні на які обставини, діти не мають відчувати той гнітючий стан, який зараз є в країні. Ми вважаємо, що дитинство це пора прекрасних і чудових моментів, коли діти танцюють, отримують свої нагороди, отримують подарунки. Ми хочемо щоб таких приємностей було якомога більше.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version