додому Новини Черкащина На Уманщині відкрили нову поліцейську станцію

На Уманщині відкрили нову поліцейську станцію

0

На Уманщині, в рамках ініціативи “Поліцейський офіцер громади”, відкрили ще одну поліцейську станцію, яка стала 31-ю на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Ця нова поліцейська станція була відкрита 5 грудня у селі Велика Севастянівка. Христинівська міська громада внесла вагомий внесок, надаючи приміщення та забезпечивши всі необхідні умови для роботи поліції. Офіцер громади Сергій Перепелиця буде відповідальний за обслуговування п’яти населених пунктів та двох хуторів на новій поліцейській станції.

Заступник начальника Управління превентивної діяльності на Черкащині, Олексій Прокопенко, підкреслив, що поліцейські станції дозволяють офіцерам, призначеним для обслуговування громади, бути максимально близькими до мешканців та оперативно реагувати на виклики без довгих переміщень.

“В умовах воєнного часу питання безпеки вкрай важливе для роботи поліцейських та офіцерів громади. Співпраця з ними надзвичайно важлива, і громадяни можуть бути впевнені, що поліцейський офіцер завжди готовий прийти на допомогу у найкоротший термін”, – зазначив Олексій Прокопенко.

Читайте також:

У Смілі відкрили меморіальну дошку на честь загиблого поліцейського

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version