НовиниЧеркащинаНа Тальнівщині провели в останню путь загиблого захисника

На Тальнівщині провели в останню путь загиблого захисника

-

- Advertisment -

Тальнівська громада попрощалася із загиблим воїном Василем Підчісом, який вважався зниклим безвісти протягом майже місяця. Про це повідомила пресслужба Тальнівської громади.

Василь Підчіс народився 19 травня 1968 року у селі Заліське на Тальнівщині. Він закінчив Заліську восьмирічну школу та продовжив навчання в Кобринівській середній школі. Отримавши професію тракториста, він розпочав свою кар’єру в місцевому господарстві. Перед призовом до війська успішно закінчив Майданецьку автошколу. Після звільнення в запас працював водієм та будівельником у різних частинах України.

15 червня 2022 року Василя мобілізували до Збройних Сил України, де він виконував обов’язки помічника гранатометника 1-го аеромобільного відділення, 1-го аеромобільного взводу, 1-ї аеромобільної роти. Він отримав нагороди від командування військової частини.

З 23 листопада 2023 року по 21 грудня 2023 року Василь Підчіс вважався зниклим безвісти. Чоловік загинув на Донеччині у віці 55 років. У суботу, 23 грудня, громада вшанувала пам’ять воїна, провівши його в останню путь.

Читайте також:

На Черкащині проведуть в останню путь захисницю

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x