додому Новини Черкащина На Тальнівщині попрощалися із загиблим на війні захисником

На Тальнівщині попрощалися із загиблим на війні захисником

0

У суботу, 14 жовтня, мешканці Тальнівщини вшанували пам’ять загиблого на війні військовослужбовця, захисника Балаки Сергія Миколайовича. Про це повідомляє Тальнівська міська громада.

Сергій народився у селі Заліське і провів тут свої дитячі та юнацькі роки. Після закінчення місцевої школи чоловік навчався в Козацькому професійно-технічному училищі.

Після закінчення навчання він служив в армії, з 1993 по 1995 рік, проходячи строкову службу у м. Керч у військово-морських силах Збройних сил України.

У 2015 році Сергій Балака вступив до лав Збройних Сил України і служив у зоні антитерористичної операції у складі 101-ї окремої бригади охорони Генерального Штабу. Він виконував обов’язки кулеметника та навідника ДШК.

27 лютого 2022 року чоловік був мобілізований. Старшого солдата Сергія Балаку було призначено на посаду старшого сапера відділення інженерно-саперного взводу військової частини. Чоловік загинув 21 серпня 2023 року, виконуючи бойове завдання в Донецькій області. Йому було 48 років. Під час служби він був нагороджений різними нагородами, грамотами та подяками за свою відвагу і відданість.

Церемонія прощання із загиблим військовим відбулася 14 жовтня у селі Кобринове.

Читайте також:

В останню путь провели черкащанина, який загинув під час бою в Авдіївці

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version