Новини на ВІККАВіККА-новиниНа підприємство МХП–Логістика на посаду водіїв усе частіше влаштовуються...

На підприємство МХП–Логістика на посаду водіїв усе частіше влаштовуються жінки (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На підприємстві МХП-логістика працювати водієм все частіше влаштовуються жінки.  Водійки задоволені комфортними умовами та доброзичливим колективом. Керівництво ж очікує на нових кермувальниць на підприємстві. Обіцяють не лише робоче місце, але й професійний розвиток.

робота МХП

Інструктаж, маршрутний лист, огляд у медсестри. Так починається кожен робочий день пані Алли. Жінка працює водійкою на підприємстві МХП. Розповідає: за кермом уже більше 20 років. Певний час працювала у службі таксі, потім продавцем. Відгукнулася на оголошення про вакансію. І от уже місяць вона – у колективі МХП-логістика.

АЛЛА МИРОШНИЧЕНКО / ВОДІЙКА  МХП-ЛОГІСТИКА

Робота неважка, керівництво прекрасно відноситься. Підказують, допомагають. Мені комфортно, хлопці поради дають. Без черги пропускають до медика.

На вакансії водіїв усе частіше відгукуються жінки. Розповідає керівниця відділу логістики Євгенія. Троє дівчат уже кермують легковиками, ще двоє проходять медичний огляд. Новеньким у колективі раді.

ЄВГЕНІЯ ТАРАН / ФАХІВЕЦЬ ІЗ ЛОГІСТИКИ КОЛОНИ ПАСАЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ

Хлопці поставилися з розумінням, на позитиві. І підтримували, і допомагали, і підказували. Всі водії, які стажували нашу водійку нову, дали їй найкращі оцінки. Надіємося, до нас дівчатка будуть іти ще і ще.

На підприємстві сподіваються, що їхні нові працівниці стануть мотивацією для жінок, які мають водійське посвідчення і шукають роботу. Крім працевлаштування, на МХП водіям пропонують можливість підвищувати кваліфікацію. Зокрема, є можливість за підтримки компанії отримати водійське посвідчення категорії С.

ЮЛІЯ СКОРОБАГАТА  / ФАХІВЧИНЯ ПО РОБОТІ З ПЕРСОНАЛОМ

В компанії МХП кожен має можливості для професійної реалізації та зростання. Звичайно, це стосується й жінок, які обрали для себе технічні професії. Адже ми не мислимо стереотипно про чоловічі та жіночі професії. Ми навпаки, вважаємо, що кожна людина має бути тим, ким хоче, та йти за власним покликом.

У Канівському регіональному центрі логістики працює понад 1200 людей. Автопарк – 720 одиниць. Це вантажний транспорт, спецтехніка, легкові автівки. Забезпечують довезення працівників на роботу та додому, доставку продукції в межах України та за кордон,  доставка кормів та живої птиці у межах виробничих локацій. Діє мережа власних станцій техобслуговування.

робота МХП

ОЛЕГ ПАРИШКУРА / КЕРІВНИК РЕГІОНАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЛОГІСТИКИ

Робота на сучасному транспорті, офіційне працевлаштування, конкурентна заробітна плата. Ми забезпечуємо безкоштовним харчуванням, безкоштовною доставкою до місця роботи та розвезення працівників.  Працевлаштування до регіонального центру логістики ми можемо надати не лише чоловікам, але і жінкам, які мають водійське посвідчення. Це не лише робота, але і навчання і підвищення власного професійного рівня. Всю необхідну допомогу в цьому ми надаємо.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x