додому Новини Черкащина На Золотоніщині суд зобов’язав навчальний заклад привести у стан готовності протирадіаційне укриття

На Золотоніщині суд зобов’язав навчальний заклад привести у стан готовності протирадіаційне укриття

0

Навчальний заклад у Золотоніському районі, вирішенням апеляційного суду, зобов’язаний відновити протирадіаційне укриття, оскільки його поточний стан ставить під загрозу безпеку майже 300 дітей та працівників навчального закладу. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Прокуратура виступила з позовом до суду, вимагаючи від навчального закладу вжити заходів для відновлення готовності зазначеної споруди. Черкаський окружний адміністративний суд повністю задовольнив ці вимоги, врахувавши, що в умовах воєнного стану питання належного функціонування захисних споруд цивільного захисту стають крайньою необхідністю для захисту життя та здоров’я учнів і працівників закладу.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням, заклад освіти подав до суду апеляційну скаргу. Однак апеляційний суд залишив рішення суду першої інстанції без змін, підтвердивши обґрунтованість вимог прокурора про необхідність приведення відповідачем захисної споруди у готовність.

Читайте також:

У Черкасах мешканці будинку на «Митниці» вимагають не продавати землю під парковкою (ВІДЕО)

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version