додому Новини Черкаси Міська рада Черкас підтримала баскетбол: на потреби спортсменів виділили 1,5 млн грн

Міська рада Черкас підтримала баскетбол: на потреби спортсменів виділили 1,5 млн грн

0
міська рада депутати

Депутати Черкаської міської ради підтримали баскетбол у Черкасах. Міські обранці виділили 1,5 млн грн на підтримку муніципальної баскетбольної команди «Черкаські Мавпи – Дніпро». За це рішення проголосували 23 народні обранці, інформує кореспондент ВІККА-НОВИН.

міська рада депутатиВлітку цього року між керівництвом «Черкаських Мавп» та містом Черкаси був укладений меморандум. Цим документом передбачалася зміна назви баскетбольного клубу і зміна підпорядкування. Відтепер Черкаські Мавпи є муніципальним клубуом, який входить до складу МСК «Дніпро».

За словами секретаря Черкаської міської ради Юрія Тренкіна, додаткові кошти не будуть виділятися із бюджету, а фінансування буде здійснено у самому МСК “Дніпро”.

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко, заявив, що на цей баскетбольний сезон заявку на участь “Черкаських Мавп” в баскетбольній суперлізі подавали вже від “МСК Дніпро”, відповідно змінилася й назва команди.

“Була досягнута домовленість про співпрацю та підтримку розвитку баскетболу в Черкасах. А “Черкаські Мавпи” – це відомий бренд, який представляє Черкаси в українській Суперлізі. Наголошую на тому, що ці кошти будуть йти не на зарплати гравців, а виключно на підтримку дитячо-юнацького баскетболу, переїздів, проживання, харчування команди”, – відзначив Сергій Тищенко.

Депутат із фракції «Слуга народу» Василь Мойсієнко зазначив, що меморандум був підписаний ще влітку.

«Ми маємо розуміти, що це не тільки команда суперліги, а ще й спорт для дітей і це треба підтримувати», – сказав депутат.

Зрештою, після бурхливого обговорення це рішення підтримали 23 депутати.

 

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version