додому Новини Черкаси Мер Черкас запропонував об’єднатися: «Не сваріться сьогодні, бо завтра не буде з...

Мер Черкас запропонував об’єднатися: «Не сваріться сьогодні, бо завтра не буде з ким миритися»

0
Анатолій Бондаренко

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко запропонував обєднатися. Він вважає, що заклики мітингувальників, які днями прийшли під стіни міської ради і на сесію ЧМР, правильні. Про це він заявив під час свого відеозвернення на сторінці в мережі Фейсбук.

Анатолій Бондаренко«З повагою ставлюсь до жінок, які виходять на мітинги. Зневажаю чоловіків, які виходять на мітинги, які купили собі фальшиві інвалідні посвідки, які ховаються від армії, які розповідають що треба робити, а самі ховаються від військкоматів», – зазначив він.

Міський голова заявив, що у зв’язку із настанням зими всі роботи з ремонтів будуть законсервовані, а вивільнені кошти спрямують на ЗСУ. Міська рада Черкас вже спрямувала на обороноздатність понад 1 млрд грн із бюджету. Зокрема, вже надійшли звернення від підрозділів «Азову».

«Сьогодні потрібно обєднатися. Потрібно обєднатися, як у лютому 22 ро ку, не сваритися сьогодні, бо завтра не буде з ким миритися. Сьогодні кожен має стати на захист батьківщини», – зазначив Анатолій Бондаренко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version