НовиниЧеркасиМерія Черкас за місяць заробила на землі 28 млн...

Мерія Черкас за місяць заробила на землі 28 млн грн

-

- Advertisment -

Департамент архітектури та містобудування Черкаської міської ради за серпень 2023 року провів черговий продаж прав на землю комунальної власності в м. Черкаси через систему електронних аукціонів «Прозоро. Продажі». Загальна сума виручених коштів у підсумку склала 27 мільйонів 866 тисяч гривень. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Під час аукціону були продані права оренди та право власності чотирьох земельних ділянок. А саме:
– право оренди земельної ділянки площею 0,2472 га по вул. Сурікова. За результатами земельних торгів ціна лоту з 12,96 тис. грн. збільшилась більш ніж у 12 разів та склала 161тис. грн.
– право оренди земельної ділянки площею 0,8 га по пров. Амет-Хана Султана (пров. Комунальний). За результатами земельних торгів ціна лоту з 93тис. грн. збільшилась до 96тис. грн.
– право оренди земельної ділянки площею 1,9 га по проспекту Перемоги, 7/3. За результатами земельних торгів ціна лоту з 142,76 тис. грн. збільшилась у 3,5 рази та склала 509 тис. грн.
– право власності земельної ділянки площею 1,1 га в районі вул. Героїв Дніпра та вул. Козацької. За результатами земельних торгів ціна лоту з 24 млн. грн. збільшилась до 27 млн. грн.

«У результаті належної організації та проведення відкритих, прозорих і чесних електронних аукціонів, міська рада ефективно реалізує земельні ділянки за їх реальною ринковою вартістю, що суттєво наповнює бюджет міста Черкаси. Переможці підписали відповідні документи за результатами земельних торгів та сплатили до бюджету міста кошти за придбані лоти», – зазначив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x