НовиниЧеркащинаКомпанія, наближена до ексдепутата від Черкащини, купує ювелірний завод

Компанія, наближена до ексдепутата від Черкащини, купує ювелірний завод

-

- Advertisment -

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ “Джі Ді Сі Україна” на придбання акцій Львівського ювелірного заводу. Цю компанію повязують із оточенням колишнього народного депутат, обраного від Черкащини.  Про це повідомляє «Цензор нет» із посиланням на пресслужбу Антимонопольного комітету.

“Надано дозвіл ТОВ “Джі Ді Сі Україна” на безпосереднє набуття у власність акцій у статутному капіталі АТ “Львівський ювелірний завод”, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства”, – йдеться у повідомленні.

За даними у системі YouControl, бенефіціаром ТОВ “Джі Ді Сі Україна” через компанію “Смарт Хаус Інвест” є Павло Зварич. Раніше він був штатним помічником екснардепа-регіонала і відомого забудованика, власника холдингу “Інтергал буд” Володимира Зубика. Зварич також працював директором фірми “Стар Білдінг” Зубика.

Як пише liga.net, аукціон із продажу 100% статутного капіталу заводу відбувся ще у жовтні 2022 року.

Єдиним претендентом була компанія  “Джі Ді Сі Україна”. Її первинна пропозиція 185,4 млн грн стала переможною, і у листопаді з компанією підписали договір купівлі-продажу. Отримання дозволу Антимонопольного комітету було останньою умовою для отримання покупцем права власності на Львівський ювелірний завод.

Львівський ювелірний завод спеціалізується на виготовленні золотих і срібних прикрас, зокрема зі вставками з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Він також може випускати медалі, знаки, значки, нагороди, відзнаки з недорогоцінних металів.

Володимир Зубик – чотири рази був обраний депутатом Верховної Ради України. 2006-2007 роки – по списках “Батьківщини”, двічі – за списками Партії Регіонів, у 2014 болотувався і був обраний по 195 виборчому округу в Черкаській області, як самовисуванець.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x