додому Новини Черкаси З бюджету Черкас Третій штурмовій бригаді дали 20 млн грн, ще 6...

З бюджету Черкас Третій штурмовій бригаді дали 20 млн грн, ще 6 млн очікують – Петренко

1
аудитори

Черкаси зараз на другому місці в Україні по підтримці Третьої штурмової бригади. Лідирує в підтримці захисників 3 ОШБр наразі місто Київ, інформує сайт «Вичерпно».

аудитори

Командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук відзначив на своїй сторінці у фейсбуці Сагунівську ОТГ, яка виділила цьогоріч для військових 5,5 мільйона гривень, що становить значну частину її бюджету розвитку.

Інформацію про це підтвердив журналістам видання “ВиЧЕрпно” і голова штабного фонду Третьої штурмової бригади “Support Azov” Олег Петренко, відзначивши й вагому підтримку міста Черкаси:

“Протягом 2023 року з черкаського бюджету наша бригада отримала вже 20 мільйонів гривень субвенцій, ще 6,5 мільйона гривень — очікуємо отримати незабаром”.

Також він розповів, що командир Третьої штурмової бригади Андрій Білецький написав звернення до Черкаської міської ради про отримання ще 50 мільйонів гривень, з метою врахування потреб захисників під час формування бюджету на 2024 рік.

Нагадаємо, що міський голова Черкас підписав розпорядження негайно здійснити перерозподіл невикористаних кошторисних призначень 2023 року.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version