додому Новини Освіта Зі щедрівками учні 20 школи завітали до міської ради та підприємств (ВІДЕО)

Зі щедрівками учні 20 школи завітали до міської ради та підприємств (ВІДЕО)

0

Зі щедрівками й колядками учні 20 школи завітали до одного з волонтерських центрів міста Черкаси. Інформує власкор ВІККА.

Артисти різного віку — від першого до одинадцятого класів. Марія цього року у випускному класі. Співати почала із трьох років. До вокальної студії прийшла слідом за старшою сестрою.

МАРІЯ МІРОШНИЧЕНКО, УЧАСНИЦЯ НАРОДНОЇ ВОКАЛЬНОЇ СТУДІЇ «БЕЛІССІМО» ЧЕРКАСЬКОЇ ШКОЛИ №20
Сьогодні ми співали про народження Ісуса Христа. Ми повинні знати, з чого все починалося. Тому ми говорили про нього, Про те як він забрав наші гріхи і для чого ми народилися в цей світ.

белісімо щедрівка 20 школа

Колективу Белісімо 25 років. Щедрують уже вп’ятнадцяте. Пісні шукають автентичні та більш рідкісні — щоб здивувати слухача. Керівниця студії розповідає: традиційні пісні здавна об’єднували український народ, попри політичні протиборства.

НАТАЛІЯ ВИСОЦЬКА, КЕРІВНИК НАРОДНОЇ ВОКАЛЬНОЇ СТУДІЇ «БЕЛІССІМО» ЧЕРКАСЬКОЇ ШКОЛИ №20
Ми знаємо, яку роль відіграла в нашій історії щедрівка. Коли з 19 року нашу країну розрізали на шматки, наші люди виїхали за кордон , у Франції пробивалися зі Щедрівкою, яка стала відома на весь світ.

На знак подяки за подароване свято артисти отримують смаколики. З волонтерів, які допомагають ЗСУ, гроші не беруть.

В’ЯЧЕСЛАВ СКІЧКО, КЕРІВНИК ГО «НАШ БАТАЛЬЙОН»
Ми завжди раді вас вітати на любе свято. Працюємо на нашу перемогу. Дуже приємно.

YouTube video player

Зі святковими піснями діти відвідали різні установи — міську раду, підприємства та волонтерські центри. Принагідно збирають гроші на потреби ЗСУ. Черкаські освітяни регулярно проводять збори, до яких долучається і 20 школа. Захисникам відправляють різне: від техніки до теплих речей та смаколиків.

ЛЮДМИЛА КІТА, ДИРЕКТОРКА ЧЕРКАСЬКОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ШКОЛИ №20
Традиція щедрувати, колядувати вже дуже давня у 20 школі. Студія Белісімо на запрошення різних підприємств, організацій знайомить з колядками, щедрівками наших черкащан.

Олеся ОМЕЛЬЧЕНКО, Іван ДУДА, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version