додому Новини Черкащина Змагання з морського багатоборства пройшли на Черкащині

Змагання з морського багатоборства пройшли на Черкащині

0

На Черкащині відбулися змагання з морського багатоборства (п’ятиборства) та акватлону, в яких взяли участь спортсмени різних вікових категорій та спортивних клубів. Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Черкаській області.

Захід проходив в рамках Всеукраїнського олімпійського уроку та Європейського тижня спорту.

Учасники змагань змагалися у таких видах спорту, як біг, плавання, вітрильні перегони, кульова стрільба та веслування на ялах. Участь у змаганнях брали команди з міст Черкаси та Золотоноша.

Змагання відбулися у двох вікових категоріях: учасники 2004 року народження і старші, а також учасники 2005 року народження та молодші. У програмі змагань були включені такі дисципліни, як крос на відстань 400 та 800 метрів, плавання на відстань 200 метрів, вітрильні перегони, кульова стрільба та веслування на ялах.

Окрім морського багатоборства, також проводилися змагання з акватлону, в яких взяли участь юнаки та дівчата 2010–2012 років народження, а також 2013 року народження та молодші. Програма цього виду спорту включала в себе крос на відстань 400 метрів та плавання на відстань 100 та 50 метрів.

Переможці та призери змагань були відзначені олімпійськими подарунками.

Читайте також:

Черкаські важкоатлети відзначилися перемогами на чемпіонаті України

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version