НовиниКриміналГоре-водій із Черкас може заплатити 50 тис грн штрафу...

Горе-водій із Черкас може заплатити 50 тис грн штрафу за спробу підкупу

-

- Advertisment -

Судитимуть водія із Черкас, який намагався підкупити поліцейських. Він запропонував їм 6 тис грн, щоб «замяти справу» і уникнути адміністративної відповідальності. Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що 27-річний чоловік, незважаючи на рішення суду, яким його визнано  винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та позбавлено права керувати транспортними засобами на 1 рік, продовжував керувати автомобілем й тричі був притягнутий до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

У червні 2023 року правопорушник, рухаючись транспортним засобом та порушуючи Правила дорожнього руху, був вчергове зупинений працівниками поліції. З метою уникнути адміністративної відповідальності чоловік запропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі 6000 грн, незважаючи на те, що був неодноразово попереджений про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди працівнику поліції.

У разі доведення вини обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той же час викликаючим завданням, особливо коли йдеться про граматику. Граматика...

В Умані вдруге видворили нелегального мігранта з Азербайджану

Вдруге видворений азербайджанець, який намагався оселитися в Умані, надбав майже 15 років заборони в’їзду в Україну за повторне порушення...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x