НовиниЧеркащина«Вусопад» у Черкасах: медики закликають чоловіків пройти огляд (ВІДЕО)

«Вусопад» у Черкасах: медики закликають чоловіків пройти огляд (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Завідувач відділу урології, нефрології та трансплантації нирки Черкаського клінічного онкологічного центру Роман Мурару-Бурлеску оглядає свого чергового пацієнта. Миколі Дмитровичу видалено злоякісну пухлину передміхурової залози. Каже, операція пройшла безболісно, а реабілітаційний період триває за протоколом і по плану.

Він уже незабаром збирається покинути лікувальний заклад і повернутися до свого звичного життя. Каже головне вчасно звернутися до лікаря.

МИКОЛА ДМИТРОВИЧ, ПАЦІЄНТ ЧЕРКАСЬКОГО  КЛІНІЧНОГО ОНКОЛОГІЧНОГО  ЦЕНТРУ

Збираюся додому. Родина чекає. Мені 69 років. Люблю працювати. Садочок , город. Поїздки. Хоча б у Закарпаття їздити. На самому ділі це не так страшно. Страшно коли запущено.  

За словами Романа Морару-Бурлеску, така патологія діагностується досить легко. Достатньо огляду уролога та аналізу крові. Втім, цей вид онкології є проблемою для нашого суспільства. Рак передміхурової залози посідає перше місце серед онкологічних захворювань чоловіків у Черкаській області. Пік захворюваності припадає на 65 років. Роман Морару-Бурлеску запевняє, що за вчасного виявлення хворобу лікувати легше. Для цього достатньо як лікарського досвіду, так і відповідного обладнання. Медик  закликає чоловіків бути уважним до свого здоров’я.

РОМАН МОРАРУ- БУРЛЕСКУ, ЗАВІДУВАЧ ВІДДІЛУ УРОЛОГІЇ, НЕФРОЛОГІЇ ТА ТРАНСПЛАНТАЦІЇ НИРКИ ЧЕРКАСЬКОГО КЛІНІЧНОГО ОНКОЛОГІЧНОГО ЦЕНТРУ

Чоловікам кажуть, ти маєш бути сильним ти маєш терпіти і у чоловіків немає культури медичної у розрізі проходження медичних оглядів. Не треба соромитися медичних оглядів, не треба соромитися відвідувати лікаря – уролога. Вся проблема у цьому захворюванні, що вона на ранніх стадіях ніяк себе не проявляє.

У ЧЕРКАСЬКОМУ  КЛІНІЧНОМУ  ОНКОЛОГІЧНОМУ  ЦЕНТРІ нагадують , що за направленням сімейного лікаря обстеження на онкологічне захворювання можна пройти безкоштовно.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Лікувальний заклад із Черкас став партнером відомої клініки з Німеччини

Черкаський кардіологічний центр став партнером німецької клініки Robert Bosch Krankenhaus. Відповідний меморандум про співпрацю підписали днями. Про це повідомив...

На Уманщині в результаті ДТП загинув 34-річний чоловік

На Уманщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув 34-річний чоловік. Інцидент трапився у межах села Червоний Кут Уманського...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x