НовиниЧеркасиВихованець черкаської баскетбольної школи підписав контракт з «Нью-Йорк Нікс»

Вихованець черкаської баскетбольної школи підписав контракт з «Нью-Йорк Нікс»

-

- Advertisment -

Вихованець баскетбольної школи «Черкаські Мавпи», Дмитро Скапінцев, зробив визначний крок у своїй кар’єрі, підписавши двосторонній контракт з «Нью-Йорк Нікс». Офіційне повідомлення клубу підтверджує цей важливий момент для українського центрового, інформує сайт «Черкаських Мавп».

Скапінцев підписав контракт після вражаючих виступів та чемпіонства внутрішньосезонного турніру G-ліги. Нагадаємо Дмитро другий рік виступає за фарм-клуб «Вестчестер Нікс» у G-лізі, також Скапінцев грав за Нью-Йорк у Літній Лізі НБА і перед сезоном тренувався з командою. Його навички допоможуть зміцнити передню лінію Нікс, особливо враховуючи травми ключових гравців команди.

У цьому сезоні G-ліги, Скапінцев зіграв в 13 іграх, в середньому граючи 18.6 хвилин, набираючи 5.9 очка, 4.3 підбирань, 1.7 передач та 1.2 блок-шота. Його досвід та вміння призначати точні кидки зробили його цінним гравцем для «Нью-Йорк Нікс».

Це вже третій українець, який виступатиме в нинішньому сезоні НБА, разом із Святославом Михайлюком у «Бостон Селтікс» та Олексієм Ленем у «Сакраменто Кінгз». До того ж Дмитро другий вихованець баскетбольної школи Михайла Бродського, що має чинний контракт в НБА. Це досягнення не лише для індивідуальних кар’єр, але й надважливий момент для баскетбольної школи «Черкаські Мавпи». Місто може пишатися своїми вихідцями, це важливий пункт на баскетбольній карті світу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x