НовиниЧеркасиБізнесменам і жителям будинків: у Черкасах нададуть допомогу тим,...

Бізнесменам і жителям будинків: у Черкасах нададуть допомогу тим, хто зазнав шкоди від обстрілу

-

- Advertisment -

У Черкасах представники бізнесу, який постраждав через ворожу атаку, можуть отримати компенсацію з міського бюджету. Таку ініціативу міського голови підтримав виконавчий комітет. Повідомляє Черкаська міська рада.

«Ми перші в Україні ухвалили рішення щодо компенсації збитків бізнесу. Звичайно, є окремі програми державної підтримки, проте органи місцевого самоврядування на місцях зазвичай не проводять подібної політики», – зазначає Анатолій Бондаренко.

Зміни до програми підтримки суб’єктів підприємницької діяльності, а також до інших програм, через які буде надаватися допомога постраждалим фізичним особам, суб’єктам бізнесу та ОСББ ухвалили під час засідання виконавчого комітету.

готель Центральний обстріл
facebook.com/IhorTaburets

Жителям будинків, розташованим поблизу місця потрапляння уламків ракети, нададуть допомогу із заміни вікон і ремонту покрівель.

«Нині обстежуємо будинки на предмет пошкоджень, завданих падінням уламків ракети у Черкасах. На сьогодні пошкоджено вікна у 12 приватних і 14 багатоповерхових житлових будинків. Загальна площа пошкоджених вікон у квартирах та приватних будинках більше тисячі квадратних метрів. Ще пошкоджені вікна у під’їздах багатоповерхівок і покрівля на двох будинках.

Нині обстеженнями охоплено 80 відсотків квартир, у решту увійти поки не вдалося. Але звернення щодо пошкодженого майна до міської влади надходять щодня. Тож ті, чиє майно пошкоджено внаслідок згаданих подій, ще можуть звернутись,подавши відповідну заяву чи зателефонувавши на Оперативну службу 1505», – розповідає в.о.директора департаменту ЖКК Андрій Наумчук.

Порядок і механізми компенсації постраждалим жителям Черкас наразі в процесі розробки. Усі зміни до програм, завдяки яким люди зможуть отримати підтримку з міського бюджету, мають затвердити депутати Черкаської міської ради на сесії.

Читайте також:

Ігор Табурець зустрівся в Черкасах із захисниками, які були звільнені з полону

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x