НовиниОсвітаБудівлі дитячої музичної школи внесли до реєстру нерухомих пам’яток...

Будівлі дитячої музичної школи внесли до реєстру нерухомих пам’яток України

-

- Advertisment -

Міністерством культури до Державного реєстру нерухомих пам’яток України включено ще 3 об’єкти Черкас. Про це повідомила директорка Черкаської дитячої музичної школи № 1 Юлія Темченко, інформує сайт “Дзвін”.

Так, наказом № 472 від 04.09.2023 року  МІКП України будівлі школи  занесено до Державного Реєстру нерухомих пам’яток України, як пам’ятки архітектури місцевого значення за номерами: вул. Б. Вишневецького, 31- № 4607-Чк, вул. Б. Вишневецького, 33- № 4608-Чк, вул. Б. Вишневецького, 35- № 4609-Чк.

“В післявоєнний час буде продовжена робота  по відновленню та реставрації  цих  красивих будівель, які ще довго зможуть слугувати нашим діткам, та радувати красою наше рідне місто!” –  зазначила Юлія Темченко.

Довідково: Державний реєстр нерухомих пам’яток України (ДРНПУ) містить перелік об’єктів культурної спадщини, які офіційно беруться державою під охорону. Такі об’єкти визначаються незалежно від форм власності, відповідно до їхньої археологічної, естетичної, етнологічної, історичної, мистецької, наукової чи художньої цінності. Після внесення до реєстру об’єкти культурної спадщини набувають статусу пам’яток.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя ще одного Героя з Уманщини

В останню путь провели захисника Олександра Думенка, який загинув на Донеччині. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина Плетньова. Молодшого...

У Черкасах попрощалися з митцем Миколою Теліженком

У Черкасах відбулося прощання з відомим митцем Миколою Теліженком, який був родом зі Звенигородщини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x