НовиниЧеркаси«Черкаськi Мавпи-Дніпро» перемогли «Старий Луцьк-Університет» в заключному матчі домашнього...

«Черкаськi Мавпи-Дніпро» перемогли «Старий Луцьк-Університет» в заключному матчі домашнього баблу

-

- Advertisment -

В заключному матчі баблу в Черкасах зіграли місцеві Мавпи та Старий Луцьк. Перед цим матчем команди розділяли одразу три перемоги, і вже один цей чинник робив фаворитом протистояння черкаський клуб. Про це інформує сайт БК Черкаські Мавпи Дніпро.

Мавпи підтвердили свій статус, перемігши суперника з рахунком 73:54.
Господарi паркету встановили своє домінування вже в дебюті поєдинку, вигравши першу п’ятихвилинку з різницею в 10 очок – 15:5. При цьому підопічні Артема Сліпенчука реалізували дві триочкові спроби із трьох. Черкаcці надалi протягом усієї стартової чверті перевершували свого суперника за всiма кидковими показниками, боротьбi на щитах та команднiй грi. Як наслiдок – 12-очковий гандикап Мавп за підсумками десятихвилинки – 25:13. Відразу 11 очок у цей ігровий відрізок приніс господарям майданчика захисник Джелейн Далкорт.

У дебюті другої чверті лучани нападили атаки з-за периметра, що допомогло їм вдвічі скоротити своє відставання. Однак на цей сплеск активності гостей Мавпи відповіли потужним ривком 9:0, повернувши свою перевагу на позначку “10+”. Старому Луцьку важко було протиставити що-небудь атакам суперника з “фарби” (18 очок черкасцiв з 39 за 20 хвилин), а велика кількість втрат (13 проти 6) також говорила не на користь луцької команди. Підопічні Володимира Журжія змогли виграти другу чверть, проте ця локальна перемога виявилася мінімальною.

У другій половині протистояння хід гри не змінився. Події на паркеті впевнено контролювали Мавпи, знявши всі питання щодо переможця поєдинку ще у чверті N3, яку вони виграли за всiма статтями – з рахунком 21:11.

У складі переможців найрезультативнішим гравцем став Джелейн Далкорт – 16 очок. Андрiй Агафонов набрав 15 очок + 8 пiдбирань.
У Старого Луцька 10 очок набрав Стейсi Томас, по 7 – Володимир Коцько та Данило Маркiв.

Мавпи зрівнялися у чемпiонатi за показниками перемог та поразок зi столичним Будівельником. Старий Луцьк у турнірнiй таблиці злишився дев’ятим.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x