НовиниКриміналЧеркаські правоохоронці виявили у домашнього кривдника зброю та наркотики

Черкаські правоохоронці виявили у домашнього кривдника зброю та наркотики

-

- Advertisment -

За протиправні дії 21-річному чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідчі відкрили два кримінальні провадження. Про це повідомляє пресслужба Поліції в Черкаській області.

Поліцейські Черкаського районного управління поліції отримали виклик про вчинення домашнього насильства сином відносно батька у селі Худяки.

Вже на місці події правоохоронці почали проводити бесіду з кривдником та попередили, що за вчинене щодо нього будуть складенні адміністративні матеріали.

Також під час спілкування поліцейські помітили, що 21-річний чоловік має ознаки наркотичного сп’яніння, а у кімнаті виявили подрібнену речовину рослинного походження ймовірно “канабіс” та саморобний пристрій зовні схожий на обріз.

Речі вилучили й направили на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Окрім того, слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x