НовиниКриміналЧеркаські поліцейські охорони затримали двох крадіїв: вдерлися до магазину

Черкаські поліцейські охорони затримали двох крадіїв: вдерлися до магазину

-

- Advertisment -

Зловмисників затримано на «гарячому» завдяки спрацьованню встановленій сигналізації, та з речовими доказами передано слідчо-оперативній групі. Про це інформує пресслужба Управління охорони Черкаської області.

На пульт центрального спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «Тривога» з одного із продуктових магазинів в місті Черкаси. Наряд реагування батальйону поліції охорони області за лічені хвилини прибув за вказаною адресою.

На місці події поліцейські виявили в будівлі пошкоджений ролет та розбите металопластикове вікно. Двоє підозрілих осіб, побачивши правоохоронців, намагалися втекти, викидаючи пляшки з алкоголем. Втікачів правоохоронці наздогнали та затримали. Обстеживши прилеглу територію, виявили викрадений товар.

Крадіями виявилися раніше судимі мешканці Черкас 19 та 36 років. Як з’ясувалося, непрохані «покупці» завітали до магазину в стані алкогольного сп’яніння. В середину потрапили, розбивши  вікно. Викрали алкогольні напої на кругленьку суму, та планували розважатися і далі, але не очікували, що спрацює сигнал «Тривога» і їх нічний «візит» до магазину завершиться у поліції.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського районного управління поліції, якій поліцейські охорони передали зловмисника з речовими доказами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x