НовиниЧеркасиУ Черкасах порив на магістральній тепломережі: підключають резервну схему...

У Черкасах порив на магістральній тепломережі: підключають резервну схему (ОНОВЛЕНО)

-

- Advertisment -

3 січня на магістральній тепломережі Черкаської ТЕЦ в районі торговельного центру «Епіцентр» стався порив. Цей порив може призвести до погіршення параметрів теплоносія у деяких житлових будинках Південно-Західного мікрорайону. Про це інформує сайт Черкаситеплокомуненерго.


— Зараз ми налагоджуємо подачу теплоносія до своїх абонентів за резервною схемою, — пояснює директор Комунального підприємства теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась.
Просимо вибачення за незручності в абонентів «Черкаситеплокомуненерго». Колектив комунального підприємства робить усе, аби не було втрачено якість надання послуги.

Водночас в Черкаській ТЕЦ запевняють, що стався незначний порив.

“ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське Хімволокно» інформує, що в Південно-Західному мікрорайоні міста на магістральній тепловій мережі стався незначний порив трубопроводу. Внаслідок цього, деякі мешканці, що проживають у Південно-Західному мікрорайоні міста могли спостерігати незначне зниження параметрів теплоносія. Для відновлення параметрів теплоносія фахівцями оперативно було здійснено відповідні переключення енергетичного обладнання”, йдеться у повідомленні Черкаської ТЕЦ.
 Наразі порив локалізовано й ремонтною бригадою на тепловій мережі виконуються відновлювальні роботи. Усунути порив заплановано в найкоротші терміни.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x