НовиниОсвітаУ комунальному кінотеатрі "Україна" провели свято з кінопоказом для...

У комунальному кінотеатрі “Україна” провели свято з кінопоказом для категорійних дітей

-

- Advertisment -

Свято з безкоштовним переглядом повнометражного мультфільму та солодкими подарунками провели у Черкасах для дітей, які знаходяться під опікою міського центру соціальних служб. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.


У комунальному кінотеатрі “Україна” зібралися діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, ті, які виховуються в прийомних сім’ях, у дитячих будинках сімейного типу та сім’ях опікунів-піклувальників.

«Від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка та влади міста вітаємо ваші родини з новорічними святами й канікулами, – звернулася до них у кінозалі заступниця міського голови Черкас, кураторка соціальної галузі Марина Гаркава. – Фільм має символічну назву «Переліт». Зичу, аби всі ми благополучно перелетіли через війну, біди і проблеми. Бажаю, щоб ваше майбутнє було під мирним небом України».

Нагадаємо, що 4 100 новорічних подарункових набори для категорійних дітей придбані за бюджетні кошти в межах міської «Програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси на 2021-2025 роки». Окрім підопічних Черкаського міського центру соціальних служб, їх отримали діти з багатодітних сімей, діти Захисників України та учасників АТО/ООС, діти з інвалідністю, які перебувають на обліку в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “ЖАГА Життя”.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x