НовиниЧеркащинаСин відомого бандуриста, який неодноразово брав участь у фестивалях...

Син відомого бандуриста, який неодноразово брав участь у фестивалях на Черкащині, в комі

-

- Advertisment -

Український співак та бандурист Віктор Пашник шокував страшною новиною з життя родини. З’ясувалося, що син артиста Велес опинився в комі після операції з видалення молочних зубів. Лікарі повідомили, що мозок хлопчика вже мертвий, тож вони майже не дають надію на його порятунок. Батьки малюка у відчаї. Про це інформує сайт «Канал 24» із посиланням на пост Віктора в мережі Фесбук.

Син Віктора Пашника потрапив у кому

Переломний момент у житті артиста і його дружини Маріанни стався 8 грудня. Тоді жінка з сином Велесом відвідали клініку. За словами музиканта, працівники стоматологічного центру “ОРІ ГРУП” (Ori-Dent) запропонували провести хлопцю оперативне втручання з видалення молочних зубів під загальною анестезією.

Попри те, що Велес протестував, лікар-анестезіолог силоміць одягнув йому маску, і не зважаючи на прохання припинити, продовжував її притискати. Через деякий час з початку хірургічного втручання в операційній почалася метушня, медичні працівники збігалися, і через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги. Згодом медичний директор Ori-Dent повідомив, що в малюка сталася зупинка серця, яку лікарям вдалося відновити, і що його перевозять до реанімаційного відділення.

Вже від лікаря ВАТ ВП “Лікарня святого Миколая” ми дізналися, що ситуація критична і що син перебуває у важкому стані. Лікарі ВП “Лікарня святого Миколая” повідомили, що під час стоматологічної операції в нашого сина була клінічна смерть і лікарі (Ori-Dent-24 Канал) надто довго проводили реанімаційні заходи, що призвело до тяжкого стану дитини. Після чергового обстеження лікар повідомив, що мозок дитини мертвий і його життя підтримують лише апарати,
– зазначив бандурист.

Стан здоров’я Велеса з кожним днем погіршується, адже всі органи хлопця помалу відмирають.”Для нас і досі не зрозуміло, що треба було робити в операційній зі здоровою дитиною, щоб зараз він був в комі без шансів на життя. Коли заходимо в реанімацію і бачимо це безпомічне маленьке тільце, яке ще тримається за життя, що висить на волосинці, наше життя зупиняється… І серце розривається, що ми безпорадні допомогти нашому сонечку… Чи можемо ми з дружиною вірити в диво? Розум знає, що ні, але душа волає вірою і надією на порятунок сина”, – підкреслив Пашник.

Чоловік повідомив, що вже порушили кримінальну справу щодо неналежного медичного обслуговування в “ОРІ ГРУП” і розслідування триває.

“Вони не віддають нам найцінніше, що в нас залишилося від нашого сина – два маленькі, видалені під час операції, зубчики, які дорогі нам, адже вони нашого сина. Пам’ять”, – додав батько малюка.

Віктор Пашник відомий український бандурист. Він неодноразовий учасник фестивалю Крутий Заміс, що проходить в Мельниках, а також виступав на сцені “Ше Фесту”.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x