НовиниЧеркасиПісля ракетного удару по Черкасах два будинки ще досі...

Після ракетного удару по Черкасах два будинки ще досі залишаються без газу

-

- Advertisment -

Протягом двох місяців мешканці двох будинків по вулиці Благовісній у Черкасах, поблизу яких вибухнула російська ракета, живуть без газопостачання.   Для приготування їжі користуються електроприладами. А от про гарячу воду тут уже забули. Численні звернення до відповідних інстанцій не дають бажаного результат, інформує кореспондент ВІККА-НОВИН.

Леонід Запорожець, мешканець будинку:

Проблема не вирішується. Весь час обіцяють, що газ підключать, але результатів немає. У «Черкасигаз» і в «Нову якість» зверталися. «Нова якість» приїздила перевіряла труби, але результату немає. Нам кажуть ждіть. Напишем об’яви, коли буде.

У АТ «Черкасигаз» запевняють, що за ними немає ніяких затримок, адже балансоутримувачем інженерних мереж постраждалих будинків є управлінська компанія «Нова якість». Її фахівці повинні забезпечити герметичність мережі та звернутися до газовиків з відповідним листом про відновлення газопостачання.

ЮЛІЯ ДЕЛІБАЛТ, НАЧАЛЬНИЦЯ ПРЕС- ЦЕНТРУ АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»

На даний момент в одному будинку пущено газопостачання до 13 квартир. В іншому будинку до 18 квартир. По тим квартирам, де відсутнє газопостачання від «Нової якості» звернень не було по відновленню газопостачання

В управлінській компанії «Нова якість» затримку із підключенням усіх квартир до газопостачання пов’язують із неорганізованістю співвласників будинків. Щоб перевірити газову мережу на герметичність, потрібно потрапити до кожної квартири, а це забирає багато часу.

ГРИГОРІЙ БЕСПАЛОВ, ТЕХНІЧНИЙ ДИРЕКТОР УПРАВЛІНСЬКОЇ КОМПАНІЇ «НОВА ЯКІСТЬ»:

Потрібно перевірити всю мережу. Обстежити все обладнання. Тому що газ не тече, він вибухає. Необхідно, щоб люди поукладали договори на обстеження. Наша компанія запропонувала , у зв*язку, що сталося таке лихо, безкоштовні договори. Вирішити цю проблему можна за наявності співвласників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x