НовиниЧеркащинаНа Черкащині вшанували пам’ять поліцейського, який рік тому загинув...

На Черкащині вшанували пам’ять поліцейського, який рік тому загинув в авіатрощі у Броварах

-

- Advertisment -

Черкащанин Андрій Маринченко служив у поліцейському полку від 2019 року. Невдовзі продовжив службу в Департаменті внутрішньої безпеки НПУ вже на посаді старшого оперуповноваженого. Він був серед загиблих унаслідок трагічної авіакатастрофи в Броварах 18 січня 2023 року. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в Черкаській області.

Мужній, щирий, позитивний і добросердечний − таким його згадують колеги. Андрій був справжнім професіоналом своєї справи, дуже відповідальним і сумлінним. Він вражав своєю багатогранністю: захоплювався спортом, мав хист до музики й малювання, вивчав корейську мову. Любив і цінував життя.

На Черкащині в селі Горобіївка, де народився та виріс Андрій Маринченко, відбувся пам’ятний захід на якому були присутні керівництво та колеги поліції Черкаської області, друзі й рідні загиблого. Учасники поминальної церемонії поклали квіти до його могили та спільно помолилися за всіх загиблих у авіатрощі, яка забрала життя 14 людей.

Мати загиблого правоохоронця подякувала всім, хто знайшов час, відгукнувся і прийшов у такий день згадати її сина та поділився теплими спогадами з останніх зустрічей з ним. Також на кладовищі вона роздала всім, кого об’єднала пам’ять про надзвичайно талановиту й всебічно розвинену людину, малюнки Андрія.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x