додому Новини на ВІККА Економічні новини 1000 школярів літніх таборів Черкащини не тільки відпочили, а й здобули нові...

1000 школярів літніх таборів Черкащини не тільки відпочили, а й здобули нові знання

0

За час літніх канікул 1000 черкаських школярів отримали додаткові уроки фінансової грамотності від ЮніорБанку в літніх таборах. Тренери БізнесШколи ЮніорБанку та керівництво трьох дитячих таборів Черкащини зробили дитячий відпочинок не тільки радісним, а й цікавим.

Навчання дітлахів проходило у формі фінансового квесту, що допомогло дітям розширити свій світогляд, стати більш відповідальнішими до грошей, та ознайомитись з основними правилами безпечного поводження з ними.

"Особлива увага цього разу приділялася безпеці поводження з банківськими картками – говорить керівник напрямку ЮніорБанк Черкаської філії ПриватБанку, Андрій Вовченко. – В ігровій формі ми навчали дітей правилам безпеки, ставили тематичні сценки та програвали життєві ситуації при розрахунках картками. Так діти на практиці запам’ятовують, як убезпечити себе та своїх рідних від карткових шахраїв."

Тренери знайомили дітей із основними поняттями фінансової грамотності та користування сучасними банківськими технологіями за допомогою смартфону. Новинки сучасних банківських додатків для мобільних телефонів особливо цікавили дітлахів.

Кращих школярів, які проявили себе під час квесту, запросили вже восени стати учнями БізнесШколи і протягом двох місяців безкоштовно відвідувати заняття з фінансової грамотності.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version