додому Корисне Інтернет-магазин Ringoo – легкий доступ до електроніки та гаджетів

Інтернет-магазин Ringoo – легкий доступ до електроніки та гаджетів

0

За багато років роботи на ринку вдалося створити довірчі відносини з великою кількістю виробників та постачальників. Це забезпечило доступні ціни для клієнтів та пропозицію виключно сертифікованої продукції з гарантією. Власна інфраструктура додатково підвищує якість обслуговування та дозволяє суттєво прискорювати процедуру прийому та обробки замовлень.

Йдеться про інтернет-магазин ringoo, де є все, що потрібно сучасному користувачеві. Основою асортименту є сучасні гаджети та аксесуари до них, включаючи смартфони, планшети, розумний годинник та багато іншого. Також у рінго можна знайти велику, середню та дрібну побутову техніку, товари для краси та здоров’я, а також мультимедіа та багато іншого.

Способи оплати

На вибір запропоновано кілька способів:

  1. Картки Visa та MasterCard. Після оформлення замовлення через кошик та вказівки даних вибирається відповідний спосіб. На спеціальній банківській сторінці потрібно вказати дані картки та провести фактичну оплату;
  2. Готівка. Допускається оплата готівкою під час доставки кур’єром або у відділенні, або при оформленні замовлення з видачею в одному з магазинів;
  3. Безготівковий розрахунок. Доступна сплата з ПДВ для юридичних осіб. Попередньо потрібно зв’язатися з підтримкою та уточнити перелік документів для надсилання, щоб підготувати рахунок.

Крім того є оплата на виплату або частинами. У кожному випадку необхідно мати універсальну карту одного з банків. Оформлення триватиме кілька хвилин.

Промокод як основа знижок

Іноді потенційним покупцям пропонуються промокоди для отримання додаткових знижок. Вони поширюються на:

  • пропозиції щодо акцій;
  • подарункові сертифікати;
  • стартові пакети;
  • скретч-картки;
  • сервіс та послуги;
  • налаштування та консультації.

Після оформлення замовлення у графіку «Промокод» потрібно вказати відповідний ідентифікатор, після чого буде проведено перерахунок з урахуванням знижки.

Чому вибирають ringoo?

На даний момент відкрито 84 торгові точки у 18 областях України, включаючи 54 населені пункти. Це добрий результат за такий короткий період. Весь асортимент пропозицій – це високоякісна та сертифікована продукція, яка також доповнюється гарантією. Серед пропозицій можна знайти все, що потрібне сучасному користувачеві і навіть більше.

Консультанти при необхідності підготують гаджет до використання, допоможуть налаштувати операційну систему, встановлять необхідний набір програм та програм. Також детально розкажуть, як користуватись технікою, якщо це щось нове для людини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version