КориснеЯк вибрати чоловічі кросівки

Як вибрати чоловічі кросівки

-

- Advertisment -

Таке взуття, як кросівки, залишається одним із найпопулярніших з ряду причин. Серед них – зручність і комфорт при носінні, універсальність, відповідність модним трендам. Сьогодні це не просто спортивне взуття, а невіддільна частина образу сучасної стильної людини, що веде активний спосіб життя.

Привабливе та зручне взуття представлене нині в багатьох спеціалізованих магазинах. Так, брендові кросівки чоловічі на Invogue можна купити швидко та недорого. Але важливо правильно вибрати найкращу пару, яка б відповідала всім вимогам і була по нозі.

Основні критерії вибору кросівок для чоловіка

Вибір чоловічих кросівок залежить від кількох факторів. Найперше варто звернути увагу на такі з них:

  • Визначте потребу. Для чого купуються кросівки – для бігу, занять у залі чи повсякденного носіння? Взуття для спорту відрізняються від кросівок у стилі кежуал багатьма характеристиками, зокрема амортизацією, типом підошви, та матеріалом, тож призначення виробу дуже важливе.
  • Встановіть верхній ліміт бюджету. Це допоможе швидше відібрати варіанти за потрібною ціною за допомогою фільтрів пошуку в інтернет-каталозі.
  • Підберіть за кольором і дизайном. Нове взуття повинно бути не тільки зручним, а й подобатися за зовнішнім виглядом. Встановивши додаткові пошукові фільтри, можна відібрати кросівки саме того кольору, що буде поєднуватися з іншим одягом.

Очевидно, що однією парою кросівок чоловік навряд чи зможе обійтися. У біговому взутті не можна піти на прогулянку, а взуття для тренажерного залу не підійде для пікніка. Тому варто придбати декілька пар для різних ситуацій та погодних умов.

Тонкощі вибору розміру

Важливо розуміти, що виміри устілки та відповідність їх певному розміру можуть відрізнятися від бренду до бренду. При купівлі онлайн обов’язково ознайомтесь із розмірною таблицею від виробника, проконсультуйтеся з продавцем та прочитайте відгуки інших покупців. Якщо є можливість, відвідайте офлайн-магазин і приміряйте обрану модель, щоб зрозуміти її посадку на нозі за розміром та підйомом. Цей лайфхак допоможе придбати взуття потрібного розміру та зекономити на купівлі онлайн.

Вибрати зручні та красиві кросівки, які б відповідали вашим потребам, не важко, якщо точно визначити, що ви шукаєте. А знаючи лайфхаки з підбору розміру взуття, можна вдало купити його і без примірки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x