додому Корисне Шиномонтаж: набір послуг та їх особливості

Шиномонтаж: набір послуг та їх особливості

0

Колеса у транспортному автомобілі – це також важливий вузол та агрегат, що забезпечує належний рівень безпеки та комфорту. За ними потрібен належний догляд, щоб у майбутньому виключити ймовірні проблеми. У цьому випадку найкраще звертатися до фахівців своєї справи, де є відповідні інструменти та обладнання.

Мережа автомобільних сервісів OILER пропонує послуги з роботи над колесами. Якісний шиномонтаж сприяє рівній їзді, стабільності та безпеці. Адже водіям час від часу потрібне балансування, підкачування коліс, заміна сезонних шин та багато іншого. Без належного обладнання жоден із цих пунктів виконати не вдасться.

Послуги шиномонтажу

В основному надаються чотири види послуг за різною ціною:

  1. Сезонна заміна шин. Ця послуга потрібна всім водіям двічі на рік. Зимові шини потрібно ставити у випадку, коли температура повітря знижується нижче +6 градусів. Найкраще заздалегідь записатися на обслуговування та заміну, щоб убезпечити себе і не чекати у черзі під час сніжної заметілі;
  2. Балансування коліс. Процедура для створення потрібного балансу коліс, виключаючи їх биття та проблеми під час їзди. Балансування завжди потрібне, якщо на диску змінюватиметься шина або було потрапляння у яму;
  3. Ремонт шин. Механічне пошкодження гуми не є причиною її викинути та купити новий скат, адже є можливість виконати ремонт та відновити функціональність колеса. Застосовуються спеціальні технології зварювання гуми та ремонту проколів, гарантуючи стійкість та захищеність;
  4. Сезонне зберігання шин. Послуга відмінно підійде для тих, хто не має місця для зберігання шин. До того ж, немає необхідності їх транспортувати на автомобілі до пункту шиномонтажу.

Застосування спеціального обладнання дозволяє з точністю виконувати балансування та ремонт шин. У роботі використовуються якісні витратні матеріали, що забезпечують відновлення функціональності коліс на довгий період.

Переваги сервісу

Ціни надаються відповідно до чинних тарифів. При співпраці з корпоративними клієнтами підписується відповідний договір із зазначенням чинної ціни та додаткових умов. Попередньо доступні консультації та можливість записатися на обслуговування. Зручна зона очікування дозволить з користю провести час, поки автомобіль обслуговується.

Після надання кожної послуги клієнту видається фіскальний чек. Постійні клієнти можуть розраховувати на додаткові знижки та лояльні умови співпраці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version