КориснеЯкі ігрові ноутбуки популярні у 2023 році: огляд потужних...

Які ігрові ноутбуки популярні у 2023 році: огляд потужних моделей

-

- Advertisment -

Ігрові ноутбуки стануть надійними помічниками під час кіберзмагань і роботи з «важким» софтом для створення контенту. Експерти порталу E-Katalog склали перелік популярних моделей, що мають попит серед українських покупців.

Asus TUF Gaming F15 FX506HF

Потужний ігровий ноутбук Asus серії TUF Gaming вирізняється збалансованим співвідношенням «ціна/продуктивність». Основні характерні особливості цього сімейства ноутбуків — вологостійкий протиударний корпус з комбінації алюмінію та пластику, захищений за стандартом MIL-STD-810, брендове ПЗ, порти USB-C з підтримкою технології Alternate Mode. 15,6-дюймовий прилад оснащено IPS-матрицею з роздільною здатністю Full HD та частотою оновлення екрана 144 Гц. 6-ядерний процесор Intel Core i5 11-го покоління забезпечує якісну швидкодію під час проходження динамічних сцен у шутерах, перегонових аркадах і спортивних стимуляторах. З додаткових переваг — наявність мережевого контролера з гігабітною пропускною здатністю LAN-порту, бездротовий приймач Wi-Fi 6+Bluetooth 5.2.

Вартість в інтернеті — від 25 976 до 47 453 грн.

Gigabyte G5 MF

Представник ігрової лінійки ноутбуків бренду Gigabyte оснащено 15,6-дюймовим екраном з частотою дискретизації 144 Гц. Якісна IPS-матриця забезпечує широкий колірний обхват і збільшує кути огляду зображення. За швидкодію пристрою несе відповідальність 12-ядерний процесор Intel Core i5-12500H. G5 MF має на борту 16 ГБ оперативної пам’яті, Wi-Fi модуль 6E, а також HDMI-роз’єм для під’єднання додаткового монітора.

Ціна в інтернет-магазинах України — від 33 731 до 65 195 грн.

Lenovo Legion 5 15ARP8

Лінійка Legion від Lenovo пропонується з 15,6-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів і частотою оновлення 165 Гц. 8-ядерний процесор AMD Ryzen йде в парі з потужною відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4060, тому цей ноутбук може використовуватися для гри та роботи з місткими графічними редакторами на кшталт Photoshop. На корпусі розташовано кілька портів (USB 3.2 Type-A, Type-C, Ethernet), є підтримка Wi-Fi та Bluetooth 5.1.

Вартість в інтернеті — від 51 599 до 56 419 грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x