НовиниЧеркащинаУ Звенигородці родина депутата купила гуртожиток за 5 млн...

У Звенигородці родина депутата купила гуртожиток за 5 млн грн

-

- Advertisment -

У Звенигородці, Черкаської області, родичі депутата Звенигородської міської ради купили на аукціоні будівлю колишнього гуртожитку. Міська влада Звенигородки виставила на продаж гуртожиток. Стартова ціна була 5 млн 15 тис грн. В аукціоні взяли участь дві фізичні особи.

Найбільшу ціну вказала громадянка Українки і жителька Звенигородки Ганна Бовтуленко. Вона погодилася придбати гуртожиток, що перебуває в занедбаному стані, за 5 млн 66 тис грн.  Різниця між стартовою та остаточної ціною – 40 тис. грн. Нині очікується на публікацію протоколу торгів.

Родина Бовтуленків досить відома в Звенигородці. Вони мають у власності кілька продуктових магазинів, точок із продажу кави. Члени родини досить активно займаються бізнесом. Олександр Бовтуленко є депутатом Звенигородської міської ради від «Європейської солідарності».

 Житловий будинок, який придбала Ганна Бовтуленко, має 5 поверхів. Він – цегляний. Має каналізацію, але не підключений до електромереж. Рік побудови – 1988 року. Напочатку 90-х там ще проживали люди. Нині він стоїть пусткою у занедбаному стані.

Поряд розташована котельня. У мерії говорять, що проект перспективний. З можливістю подальшого розширення.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Наглядова рада ПрАТ “Юрія”, виробника молочної продукції під ТМ “Волошкове поле”, пропонує акціонерам відмовитися від дивідендів і спрямувати всі 85 млн грн чистого прибутку за 2022 рік на погашення збитків минулих періодів.
  • У Черкасах виставили на продаж двоповерхову квартиру в багатоповерхівці в мікрорайоні «Митниця». В квартирі – 5 кімнат. Є сауна, більярд, камін на дровах.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині шахрай видурив у людей понад 170 тисяч гривень і втік за кордон

До суду скерували обвинувальний акт проти чоловіка, який разом із поплічниками шахрайським шляхом заволодів коштами громадян на суму понад...

Керівник “Черкасиводоканал” отримує більше, ніж мер Києва

Заробітна плата керівника комунального підприємства «Черкасиводоканал» Івана Сухарькова більша, ніж, скажімо, дохід мера Києва Віталія Кличка. Торік Сухарьков заробив...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x