додому Блоги Знайомство із сусідами

Знайомство із сусідами

0

Днями познайомився із "сусідами" нашої спортивної арени, яку плануємо зводити в Південно-Західному районі. Поряд із майбутнім будівництвом розташований будинок, де проживають люди з обмеженими можливостями. Цей будинок розташований в Черкасах за адресою вул. Олени Теліги, 15. Будували понад 10 років. Нині там проживає понад 70 родин.

За цим будинком плануємо звести концертно-спортивну арену на 3 тис. місць. Тому, як добропорядні сусіди, пішли знайомитися до тих, хто "живе через паркан".

Мешканцям будинку вдалося зберегти реабілітаційний центр на першому поверсі, вони займаються в своїй театральній студії; люди тут творчі, спортивні і сповнені енергії й надалі творити.

БК "Черкаські Мавпи" завжди допомагав людям з особливими потребами. Жодного матчу "Черкаських Мавп" не відбувається без участі на трибунал цих людей.

Окреслили перелік проблем. Працюємо у напрямку їх вирішення.

Будинок треба утеплити. На це потрібен дозвіл виконкому по програмі спів фінансування, замінимо і підремонтуємо обладнання на спортивних тренажерах, подумаємо, як оснастити і доповнити їм кухню, допоможемо розпочати будівництво парку біля їхнього будинку. Для мене не зрозуміло, чому відмовили цьому проекту, коли його подали на "Громадський бюджет".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version