БлогиЗнайомство із сусідами

Знайомство із сусідами

-

- Advertisment -

Днями познайомився із "сусідами" нашої спортивної арени, яку плануємо зводити в Південно-Західному районі. Поряд із майбутнім будівництвом розташований будинок, де проживають люди з обмеженими можливостями. Цей будинок розташований в Черкасах за адресою вул. Олени Теліги, 15. Будували понад 10 років. Нині там проживає понад 70 родин.

За цим будинком плануємо звести концертно-спортивну арену на 3 тис. місць. Тому, як добропорядні сусіди, пішли знайомитися до тих, хто "живе через паркан".

Мешканцям будинку вдалося зберегти реабілітаційний центр на першому поверсі, вони займаються в своїй театральній студії; люди тут творчі, спортивні і сповнені енергії й надалі творити.

БК "Черкаські Мавпи" завжди допомагав людям з особливими потребами. Жодного матчу "Черкаських Мавп" не відбувається без участі на трибунал цих людей.

Окреслили перелік проблем. Працюємо у напрямку їх вирішення.

Будинок треба утеплити. На це потрібен дозвіл виконкому по програмі спів фінансування, замінимо і підремонтуємо обладнання на спортивних тренажерах, подумаємо, як оснастити і доповнити їм кухню, допоможемо розпочати будівництво парку біля їхнього будинку. Для мене не зрозуміло, чому відмовили цьому проекту, коли його подали на "Громадський бюджет".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x