БлогиЗло прокидається 11 вересня

Зло прокидається 11 вересня

-

- Advertisment -

Старт виборчих перегонів призначений на 11 вересня. І вже зрозуміло, спокійних, толерантних і чесних виборів українцям годі й чекати.
А дата початку виборів просто таки надихає на «оптимізм».
11 вересня південний берег Криму пережив потужний землетрус; не стало Микити Хрущова; генерал Піночет захопив владу в Чилі; терористи «Алькаїди» атакували Пентагон і Всесвітній торговельний центр (вежі-близнюки). Ось далеко неповний перелік зла, подарованого світу 11 вересня.
Щоправда, були 11 вересня і світлі події: у світ прийшли Карл Цейс, О.Генрі та перший радянський гранений стакан.
Був би Глобою, неодмінно сказав би, що перевага належить темній стороні, а наслідком початих 11-го перегонів стане падіння тих політсил, чий авторитет у суспільстві здавався непохитним. І їх, до речі, у нас теж дві, як і веж-близнюків у Нью-Йорку: БЮТ і ПР. Народу залишається лише «сісти на стакан», мугикаючи Шосту симфонію Прокоф’єва (її прем’єра теж відбулась 11 вересня). Вибір, мовляв, зроблений без народу. Жарт. Реальна ж картина і справді кепська. Регіонали, маючи потужний адмінресурс, рвуться в місцеві ради, як німець до Москви. Кажуть, вони впевнені, що здобудуть 70 % мандатів у всіх радах області. Місцевий БЮТ сам себе ізолював від інших опозиційних сил. А до чого це може привести ясно і їжаку. Решта ж опозиційних партій розпорошена та деморалізована.
Однак усе в руках виборців, а те, як черкащани проголосують, залишається інтригою. Навряд чи «помаранчевий» електорат Черкащини, який складає до 80 % від загальної кількості виборців, підтримає «біло-блакитних». Навіть якщо у їхні лави впишуть лики святих. Ще більш загадково виглядає ситуація з кандидатами в мери Черкас. Досі про своє бажання змагатись за мерське крісло виявили лише троє: Володимир Мамалига, Петро Чернявський і Сергій Одарич. Безсумнівна перевага у чинного мера.

А втім, ще не вечір. Ще трохи і, як чортики із табакерки, повискакують кандидати в мери з єдиним меседжем до черкащан: «Полюбіть мене скоріше!».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x