БлогиЗаповнення Е-декларації перетворюється на справжні муки

Заповнення Е-декларації перетворюється на справжні муки

-

- Advertisment -

Другий день поспіль намагаюся заповнити Е-декларацію і навіть не можу описати свій стан. Чому завжди хороші і правильні ідеї у нас втілюють в життя косорукі виконавці?! Так відбулося і з Е-декларуванням. Ідея правильна, розрахована на перспективу. Звичайно, це питання часу – перевірити усіх, хто звітує про свої доходи. Але мільйонні прибутки тих, кого викриває НАБУ, світ нарешті побачить.

Проте… декларацію заповнити без матюччя у бік влади неможливо. Програма постійно "зависає", зникають цілі заповнені сторінки, не зберігається уся заповнена декларація!..

Facebook / Руслан Зоря

Я, звичайно, не програміст, але з комп'ютером на "ти" і все одно нічого не можу вдіяти ось уже другу добу. А як будуть заповнювати цю горе-програму сільські жителі і люди, які професійно далекі від подібного заняття?! Про них взагалі хоч один розробник цього "шедевру" подумав?

Якщо влада хоче навести лад у країні, то чому доручає відповідальні ділянки роботи бездарям, які витрачають наші з вами кошти на неякісне втілення в життя цікавих проектів?

Внаслідок цього на думку спадає лиш одне: хтось у черговий раз відмив державні кошти на проекті, покликаному забезпечити викриття тіньових доходів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан Зоря
Руслан Зоря
депутат Черкаської міської ради від "Громадянської позиції"
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x