БлогиЗа ідею?

За ідею?

-

- Advertisment -

Вчора потрапив у дуже неприємну ситуацію, яка залишить свій слід у моєму житті.

Повертаючись з Києва зі свята Покрови, керівник Черкаської міської організації ВО "Свобода" Ярослав Нищик повідомив, що терміново потрібно провести збори, тому що є нагальні питання на 15 жовтня.

Прибувши в Че, вийшли в центрі, тому що багатьом зручніше звідти добиратись додому, бо година була пізня і маршрутки вже не ходили.

Вийшли біля Черкаської міської ради. Всі були втомлені, тому відійшли до лавок біля фонтану.

Почали обговорення планів на 15 жовтня. Хвилин через 5 підходять до нас троє осіб, двоє з яких у військовій формі. Ще й медалі у одного були.

Розмову почав "дядя" (не маленький) з медалями: "Я с мировой! Кто старший?"

Відвели в сторону Ярослава і на підвищених тонах почали казати: "Ярик, забирай своїх людей і у*б нах… звідси! Чого ви прийшли у ТВК? У вас є 10 хвилин". На що отримали відповідь від нашої групи, що ми біля Черкаської міської ради, а не в ТВК і маємо право зібратись в центрі міста.

"І тут Остапа понесло"… Підійшовши до нашої групи, зразу відчувався різкий запах алкоголю від усіх трьох осіб. Змісту в їхніх фразах не було: "Кто вы такие?! Где вы были, когда мы были в аэропорту?! Сейчас зубами вас буду перегрызать?! В ёлках закапывать!" і т.п.

За відповідь, що тільки приїхав з Києва, отримав штурхана в груди. Удар був не сильний (тризуб вберіг), але душа болить і сьогодні.

Потім почали кидатись, штурхати Івана Косенка (боєць батайльону "Січ" – vikka.ua), після того як дізнались, що він теж був на війні. "Малой где ты был? Я с тобой в окопе не был! На какой улице стояли?!" Як вдарили Івана, не бачив, тому що почали відходити від місця подій, але почервоніння на щоці було.

Поштурхали майже всіх…

Нам вдалось без крові відійти від міської ради і продовжити збори біля ОДА.

Висновок: для мене "Воїн-герой" – це взірець чоловіка. Сильний, розумний, здоровий, яких на святі в Києві бачив вдосталь. А ці… В тебе відпустка, після важких справ і подій, а ти приблизно о 22:30, в центрі міста, бухий, кидаєшся, обкладаєш матами цвіт своєї нації (молодь), волонтерів. ЗА ІДЕЮ???

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Фесенко
Сергій Фесенко
черкащанин
- Advertisement -

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x