додому Блоги За два останнi днi ковiд забрав життя 637 українцiв.

За два останнi днi ковiд забрав життя 637 українцiв.

0
За два останнi днi ковiд забрав життя 637 українцiв.
Це всеодно, щоб розбилось три лiтаки з пасажирами. Тiльки коли падає лiтак i гинуть люди – всi шокованi, a коли такi самi люди помирають в муках вiд “якгрипу”, то на це вже реагують лише тi, кого торкнулось.
Україна не унiкальна, а тому повторює шлях всiх недостатньо вакцинованих країн. З високою летальнiстю, коли переважно хворiтимуть неiмуннi люди.
Немає сенсу нiкого нi в чому переконувати, кожен зробив свiй вибiр.
Очевидно, для тих, хто живе в країнах з високим рiвнем розвитку, спостерiгати за подiями в Українi боляче. Коли на складах мiльйони доз вакцин, якi втрачають термiн використання, а в той же час переповненi невакцинованими хворими лiкарнi, нестача персоналу i скрiзь повно народу, який не дотримуеться правил поведiнки для убезпечення себе та оточуючих.
В цьому певно унiкальнiсть країни, коли населення нехтуе, а влада не здатна його переконати дотримуватись правил. Окремої уваги заслуговують активнi антивакцинальнi пропагандисти, якi безумовно мають право на власний вибiр, але очевидно не повиннi були б нести в маси недостовiрну або непiдтверджену iнформацiю, яка впливає на вибiр iнших людей. Але, це нiхто не контролює, тому першi наслiдки не забарились.
Iнформацiйна вакцинальна кампанiя не спрацювала належним чином в нашiй унiкальнiй краiнi, де колективний вибiр багаторазово робився пiд впливом телевiзора. А не спрацювала вона тому, що її толком i не було, на вiдмiну вiд країн ЄС.
Тепер Україна вийшла в сумнi лiдери: друга в Європi i четверта в свiтi по числу смертей вiд ковiд другий день поспiль.
Антивакцинатори можуть бути задоволенi, багато людей їх дослухались.
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version