Блоги"Євродвори" ще не роблять Черкаси європейським містом

"Євродвори" ще не роблять Черкаси європейським містом

-

- Advertisment -

Про "євродвори". Цікаво, що вкладають в це поняття ініціатори проекту? І чи знає, що таке двір спального кварталу європейського міста підрядник, який виконує роботи з упорядкування?

Вже другий місяць купи щебеню та піску розносяться за ногами та колесами, у квітниках – рештки збитого асфальту та колотої плитки. Замість добротних міцних бетонних плит поклали нову плитку в місцях, де люди не ходять (для краси? для чого?). У деяких місцях проклали доріжки замість протоптаних стежок. Проте одна доріжка вийшла просто шедевральною: вона веде з пагорба до сміттєвих баків і зроблена під нахилом! Уявляю, як бабусі взимку будуть по ній з’їжджати.

Facebook / Ірина Хроменко

Була свідком, як виконуються ремонтні роботи в невеличкому італійському містечку. Зранку сталася дорожня аварія, через яку було пошкоджено металевий парканчик, що відділяв проїжджу частину від пішохідної, вивернуто бордюр, обдерто дорожню розмітку, залишки битого скла. Роботи – не на один день. Коли ми ввечері того ж дня проходили біля місця ДТП, то жодної ознаки аварії не знайшли. Жодної! Усе було вирівняне, пофарбоване, вичищене, підметене, прибране.

У Черкасах треба було б провести не одне засідання виконкому, сесію для розподілу бюджетних коштів, провести тендер окремо для парканчика, окремо для бордюрів, окремо для розмітки дороги. І, можливо, через кілька місяців все б привели до ладу.

До чого я все це веду? Допоки кожен з нас не буде вимагати якісного виконання робіт за кошти міського бюджету (а це наші з вами спільні кошти), ніякої приставки "євро-" не буде ні до наших дворів, ні до нашого міста, ні до нашого способу життя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина Хроменко
Ірина Хроменко
черкащанка
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x