БлогиЄ реальна загроза присутності у новій Верховній Раді сепаратистів...

Є реальна загроза присутності у новій Верховній Раді сепаратистів з окупованого Донбасу

-

- Advertisment -

Я дійсно вчора ввечері написав заяву про вступ до фракції БПП. Про мотиви прийнятого рішення я вже зазначав на своїй персональній Facebook сторінці.

Коротко повторюся: недільна заява Опозиційного блоку про вимогу проведення дочасних виборів стала останньою краплею в моїх роздумах на цю тему. Реальна загроза кардинального збільшення присутності колишніх регіоналів у новій Верховній Раді, а в їх числі – сепаратистів з окупованого Донбасу, важить для мене набагато більше, ніж ймовірні ризики, пов’язані з входженням до провладної більшості.

Друге. На відміну від багатьох моїх колег по Парламенту, я не висував ніяких вимог: ні кадрових, ні фінансових, ні будь-яких інших. Запевняю Вас, що найближчим часом Ви не побачите моїх помічників в Урядових кабінетах, на митниці чи органах ДФС. Разом з тим, голосуючи за нового Прем’єр-міністра, новий склад Уряду, маю надію побачити у Програмі дій Уряду, Державному бюджеті України на цей і майбутні роки, Програмі соціально-економічного розвитку та інших урядових документах, Черкащину з реальними потребами її мешканців. Вважав і вважаю, що часи Януковича і Азірова, коли допомогу отримували виключно Донецька і Луганська області, мають на віки піти в минуле.

І наостанок, про Свободу, про закиди в тушкуванні й тому подібне. Хочу в надцятий раз нагадати, що зупинив своє членство у ВО "Свобода" ще в березні минулого року. Під час останньої виборчої кампанії – балотувався по 198 виборчому округу як самовисуванець, тобто не був висунутий жодною політичною силою, у тому числі й Свободою. Ставши народним депутатом, не раз переконувався як важко відстоювати інтереси своїх виборців одному.

Маю сподівання, що входження до Першої у моєму житті парламентської фракції додасть імпульсу мені, як народному депутату, в захисті прав і свобод моїх виборців. При цьому, звертаю Вашу увагу, що я залишаюся позапартійним, вірним всім своїм зобов’язанням перед виборцями та власній позиції, яку завжди відстоював і буду відстоювати всіма доступними методами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Рудик
Сергій Рудик
народний депутат України, ВО "Свобода"
- Advertisement -

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x