БлогиЯк "зарядити" жінку: інструкція

Як "зарядити" жінку: інструкція

-

- Advertisment -

Жінка – це квітка, яка постійно потребує сонячних промінчиків для існування. Жінці зазвичай складно переживати зимовий період. Я не буду зараз порівнювати малу кількість сонця з якимись жіночими потребами. Нам дійсно просто не вистачає сонячної енергії. Зібраного у сонячні періоди запасу нам вистачає десь до середини зими, а потім починається смуток.

Вже чотири місяці поспіль 90% днів проходять під сірим небом. Хто зі мною зараз не погоджується, пригадайте свій стан, коли декілька днів тому дні були схожі на весняні. Вся жіноча половина змогла трохи підзарядитися, відсотків так на 10. Нестаток енергії позначається на жінках смутком, поганим настроєм, відсутністю бажання творити. Ну і звичайно ж, вся ця біда відображається жінкою на самих близьких і рідних, а найбільше потрапляють під лавину чоловіки.

Чому так? Тому що жінка за своєю природою завжди хоче, щоб її опікав і оберігав чоловік. І звинувачувати у своїй якійсь неспроможності жінки звикли чоловіків, бо гордість не дозволяє попросити про допомогу і підтримку. Цьому виною сучасна підміна понять – "я все можу сама". От і виходить: їй потрібна енергія, сонця немає, вона шукає цю енергію в чоловікові, він не зрозумів, що вона хотіла зараз лише турботи і любові, в результаті – отримав чоловік "по голові".

Чому ж так відбувається? Все дуже просто. У чоловіків відсутні знання про те, як влаштована краща половина людства. Їх цьому ніхто ніколи не вчив, тому не потрібно на них зразу накидатися, краще їм дати "інструкцію до жінки". Гарантую, вони точно зможуть все зрозуміти, вони ж розуміють, як влаштований автомобіль, а жінка – це набагато простіше:), ну, принаймні, я так думаю.

Інструкція для чоловіків "Як зарядити жінку":

1. Робіть щодня маленькі подарунки (квіти, цукерки, трусики …).
2. Запрошуйте щодня відвідати кіно, театр, милу кав’ярню.
3. Телефонуйте їй декілька разів на день, щоб запитати як у неї справи та сказати, що ви її дуже любите.
4. Привозьте додому готову їжу або ведіть її вечеряти до улюбленого закладу.
5. Запропонуйте їй разом зробити генеральне прибирання, викинути старі штори і разом поїхати вибрати нові.

Дівчата, доповнюйте дану інструкцію і передавайте її своєму чоловікові. Як то кажуть: "Спасение утопающего – дело рук самого утопающего".

Чоловіки, виконайте ці прості поради і ваша жінка наддасть взамін вам стільки енергій, що Ельбрус для вас буде маленьким пагорбом.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина Ткаченко
Ірина Ткаченко
співзасновник бізнес-школи для підлітків
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x