БлогиХто мурує, хто руйнує...

Хто мурує, хто руйнує…

-

- Advertisment -

Пост присвячено розбудові і знищенню спортивної інфраструктури в деяких містах України.

м. Хмельнцький:

Старт будівництва палацу спорту – 2019р., готовність 40%, використали 112млн. грн., 32 млн. з міського бюджету. В разі отримання від держави 160 млн. грн., до кінця 2020р. місто отримає сучасний палац спорту на 3 тис. місць!

м Рівне:

Палац спорту на 3 тис. місць, початок робіт 2018р. 60% готовності. ДФРР готове продовжити фінансувати цей проект попри кризу в економіці. Містам потрібні палаци спорту, та нові робочі місця на будівництві для мешканців міста.

м. Черкаси:

У 2018р. міська рада виділила земельний наділ під масштабне будівництво нового палацу спорту, 800 тис. грн. було надано на розроблення проекту. Держава погодилась разом з містом та областю фінансувати цей амбітний проект. Але міський голова А. Бондаренко та його кишенькова більшість заблокували в 2019р. фінансування проекту та будівництво. Наразі проект виготовлений, але місту не переданий, бо за нього Черкаси не розрахувались!

Коли інші міста будують палаци спорту рекордними темпами , міський голова Черкас "робить опір" , при тому що Держава бере на себе левову частину витрат! Натомість ВО "Свобода" в міській раді , за підтримки чинного мера, та його колег по партії "Батьківщина" нещодавно розпочали цілеспрямоване знищення наявної спортивної інфраструктури – найуспішнішого місцевого комунального підприємства – СК "Будівельник". Мета яку переслідують ці "діячі" – звільнити успішну та незалежну директорку закладу – Світлану Бондар, яка привела палац спорту до успіху, та викинути звідти єдину професійну команду міста та області "Черкаські Мавпи" . Як бачимо ці цілі лежать в площині виключно знищення, а не створення та розбудови, і далекі від мети мерів міст Хмельницький, Рівне, Запоріжжя, Камянське.

P.S. Закликаю колег – депутатів , попри політичні розбіжності , не підтримувати цей деструктивний для Черкас проект рішення, що зареєстровано депутатами від ВО "Свобода" та підтриманий мером та депутатами від "Батьківщини" . Виборців же прошу прослідкувати: ті депутати, хто підтримає знищення ПС "Будівельник" , мають бути внесені до вашого чорного списку токсичних кандидатів в депутати на наступних виборах. Ну і найголовніше , закликаю на виборах змінити мера та кардинально переформатувати міську раду, тільки це дасть місту шлях до розвитку, а не розграбуванню .

Новому палацу спорту бути , попри "опору" здоровому глузду, бо ви – жителі м. Черкаси, цього заслуговуєте!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Володимир Гриценко
Володимир Гриценко
депутат Черкаської міської ради, Партія вільних демократів
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x