БлогиВідповідальними за кожний метр доріг є Наумчук та Отрешко...

Відповідальними за кожний метр доріг є Наумчук та Отрешко – "спадок Тулуба"

-

- Advertisment -

Учора вночі депутати Черкаської міської ради від "Свободи" та Партії вільних демократів засипали щебнем та гранвідсівом ями на зупинці "вулиця Гоголя", що на Смілянській. Ми можемо дискутувати в сесійсій залі на засіданнях ради до хрипоти і зрештою все одно не погоджуватися з деяких питань – і, напевно, ще не раз так і робитимемо. Але численні звертання містян (та я й сам їжджу в черкаських маршрутках через ту зупинку і падаю разом з усіма в ті ями) посприяли об'єднанню моєї ідеї, щебню і лопат від Олександра Згіблова та спільних зусиль свободівців й вільних демократів задля доброї справи.

Можете вважати це "передвиборчим піаром" та принагідно запрошую "попіаритися" на добрих справах усіх небайдужих громадян – насамперед кандидатів в депутати та чинних депутатів міської ради :).


Facebook/Юрій Ботнар

Проте насправді ремонт дорожного покриття є справою не депутатів чи громадян, які люблять своє місто, а відповідних комунальних служб та структур міської ради, що існують за наші з Вами бюджетні кошти.

З травня 2013 року персонально відповідальними за кожний метр черкаських доріг є Наумчук та Отрешко – "спадок Тулуба", регіонали, які всупереч законам логіки та справедливості залишаються на посадах у структурі міської ради. Я вже писав про цих "добродіїв" та їхні дивні договори з підприємцями на сотні тисяч гривень, що не виконують робіт, але для їхнього звільнення вистачило б і оцих ям біля зупинки "вулиця Гоголя" на Смілянській.

Все більше переконуюсь, що зважаючи на поверхневість люстраційного закону, а відтак неможливість проведення люстрації в місцевих органах самоврядування не лише регіоналів, а й недбалих або нечистих на руку чиновників (хоч це найчастіше одні й ті самі особи) нам необхідно змінити структуру Черкаської міської ради, щоб вимести звідти всіх, хто призвичаївся працювати для "своїх", а не для громади, для бюджету своєї родини, а не для міста. Можу порадити Наумчукові та Отрешкові засипати ті ями біля зупинки, що залишились. А потім тихо зібрати речі і піти з посад услід за їхнім Тулубом.

Дякую усім членам нашої "ремонтної бригади"Андрію Кучі, Олександрові Згіблову,Ігорю Коломойцю, Миколі Бондаренку, Anton Vedula, Миколі Кудрявцеву, бійцеві "Січі" Віталієві Шепелю, Оксані Меліковій та усім іншим, хто був з нами, зокрема моїм помічникам Юрієві Єфіменку,Олександру Компанійцю,Олександру Яценку таMaxym Shylo.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юрій Ботнар
Юрій Ботнар
депутат Черкаської міської ради, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x