Блоги"Відкритий доступ": спогад річної давнини

"Відкритий доступ": спогад річної давнини

-

- Advertisment -

Спогади минулого року раптом беруть і виникають в голові абсолютно неочікувано.

5 січня 2014 – "штовханина" між ментами та черкащанами біля Палацу піонерів: нам не дають дивитися фільм "Відкритий доступ". Нечисленний натовп намагається вберегти від ментів, що стиснули нас у кільце на сходах, екран і проектор.

Все відбувається хвилями: чоловіки у формі починають тиснути, люди – в основному жінки і пенсіонери – намагаються опиратися. Оскільки фізично сили явно не рівні, то жінки використовують психологічну зброю – верещать і моторошно завивають.

Потім "атака" зупиняється і всі завмирають, починаються "переговори": бабусі намагаються усовістити ментів, ті ніяково відвертаються. Видно, що воно їм і не треба, але наказ є наказ. Вони в'яло і незлобливо матюкаються… Потім хтось очевидно командує "до бою" – і тиск починається знову. Все це ззовні знімають на мобільні перехожі, лузають насіння і час від часу кричать – "ганьба!"

Ситуація настільки абсурдна, що не піддається розумінню. І ось під час однієї з "атак" бабця, що стоїть поряд зі мною, починає хапатися за серце і стогнати, що їй погано. Я лякаюся, починаю штурхати найближчого мента і кричати йому прямо в ухо, що бабця зараз тут помре і це буде на його, с*ка, совісті. Він теж лякається і починає кричати своїм товаришам, щоб розірвали коло і бабцю негайно випустили.

Ми вдвох із цим ментом попід руки виводимо бабцю з того "кола смерті", служивий повертається до своїх, чинити утиски далі, а я пропоную сердешній негайно викликати швидку. Але бабця раптом піднімає на мене веселі очі, підморгує і каже "та то я так, шоб їх налякати! все нормально!" і спритно знову кидається у гущавину "бою".

Завіса.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікторія Феофілова
Вікторія Феофілова
громадська активістка
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x