БлогиВибори будуть цікавими і насиченими

Вибори будуть цікавими і насиченими

-

- Advertisment -

Маємо останній тиждень передвиборчих перегонів, і вже сьогодні можна ствердно казати, що вибори в області будуть цікавими та насиченими. Впевнений, що особовий склад повністю готовий до виборчого процесу та впорається з поставленими завданнями, про що велика дяка "Комітету виборців України", які організували і провели навчальні тренінги та детально розтлумачили аспекти виборчого законодавства.

Вся міліція області ще з минулого тижня працює в посиленому варіанті. Здійснюємо кваліфіковану реакцію на всі повідомлення про порушення. Окрема дяка за активну позицію в цьому напрямку представникам "Опори", з якими до речі на цьому тижні запланована ще одна спільна нарада-конференція де, впевнений, узгодимо всі деталі співпраці в день виборів.

Також для громадян, які цікавляться виборчим процесом та реакцією міліції на порушення виборчого законодавства, працює геоінформаційна система "Вибори-2015", аналог якої успішно себе зарекомендував під час минулорічних виборів. Система проста та зручна в користуванні і дає змогу швидко отримати інформацію про стан правопорядку під час виборчої кампанії по всій країні. Посилання на систему ви можете знайти на нашому офіційному сайті. Вона дає змогу в режимі он-лайн дізнатись кількість правопорушень по всіх населених пунктах області та держави і на якій стадії їхній розгляд.

Наостанок хочу застерегти учасників виборчого процесу від можливого підкупу виборців. Варто нагадати, що в минулому році законодавець значно посилив відповідальність за порушення виборчого законодавства, де за підкуп виборців передбачено покарання -– до семи років позбавлення волі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Владислав Пустовар
Владислав Пустовар
начальник Управління МВС України в Черкаській області
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x