Блоги"Велике дякую" владі і службі порятунку

"Велике дякую" владі і службі порятунку

-

- Advertisment -

Хочу сказати "велике дякую" службі порятунку, комунальним службам, укравтодору і чиновникам, які керують цим всім у відомому місті Сміла.

Вчора на об’їзній Сміли в напрямку Черкаси-Знам'янка ми застрягли у ямах з льодом, глибиною 40 см, двома автомобілями, через деякий час застряг і третій. Рух повністю перекрито. На дорозі лід + танкова колія не дає можливості вибратися самостійно. Перший дзвінок на 101 дає надію, обіцяють прислати допомогу. Зателефонувало керівництво з пожежної, уточнили деталі, сказали нічим не можуть допомогти.

Після двох годин самостійних намагань виїхати, знову телефоную на 101. Мила жінка культурно пояснила, що вони нічим не можуть допомогти, вони не знають що нам робити і (увага!) зараз надішлють експертів оцінити критичність ситуації. Через годину приїхали "експерти оперативної рятувальної", подивились, що я вже вибрався з ям і звільнив дорогу, проте на підйом по слизькій дорозі ми вибратись не можемо, моментально розвернулись і, нічого не сказавши, поїхали. Протягом цього часу і легкові теж "намертво сідали" в цих ямах, часто там були діти. На вимогу надіслати посипальну техніку, аби виїхати на підйом, – повний ігнор.

І тільки реально, хто допоміг – двоє патрульних, які приїхали розібратись в ситуації. І поки я розкачував авто, вони взяли лопати і носили відсій під колеса. Їм дійсно велике спасибі, допомогли. Після цього ми самостійно чистили з ними підйом і посипали дорогу. Минуло 4 години і рух було повністю розблоковано. Зі сторони влади і рятувальників ніякої допомоги… Нуль.

Колеги, не дивіться на знаки про обмеження транзиту і їдьте через місто, ваші пробиті баки, втрачений час і нерви будуть коштувати дорожче.

Нам не звикати до таких ситуацій, бувало і набагато гірше.

Але усі, хто сидить в кабінетах і розкрадає гроші, виділені на дороги і їх утримання, усі, хто повинен допомагати і ігнорує ці прохання, – горіти вам в одному котлі!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x