БлогиВакцинація – єдиний метод побороти коронавірус

Вакцинація – єдиний метод побороти коронавірус

-

- Advertisment -

На Черкащині спостерігається тенденція до збільшення кількості захворілих коронавірусом. За минулу добу хворобу підтвердили майже в пів сотні жителів області.

Варто пам’ятати, якщо тенденція до зростання кількості підтверджених випадків зберігатиметься, ми можемо повернутися до минулорічних показників, що призведе до повної завантаженості ліжок у лікарнях та посиленню карантину.

Однак не забуваймо й про те, що майбутнє залежить від кожного із нас. Зокрема, від дотримання протиепідемічних заходів та вакцинації. Навіть перебуваючи в «зеленій» зоні, ми маємо носити захисні маски в громадських місцях, тримати соціальну дистанцію та бути відповідальними й не приходити на роботу чи розважальні заходи, коли відчуваємо погіршення самопочуття. Будьмо свідомими.

І, звісно, пам’ятаймо, що єдиний шлях до подолання пандемії та захисту себе від хвороби – вакцинація. Саме від рівня імунізації нашого суспільства залежатиме те, чи зможемо ми подолати коронавірус. Зробивши щеплення, кожен із нас не лише убезпечує себе від тяжкого перебігу хвороби та знижує ризики інфікування, а й стає героєм, що рятує світ.

На Черкащині таких героїв станом на сьогодні вже 146 517. Це ті, хто завершив вакцинацію, зробивши два щеплення. Загалом же в області здійснено 339 234 щеплення. Із них 4 861 – за сьогодні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

У Черкасах вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

У Черкасах відбулися пам'ятні заходи з нагоди 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x